• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66

Van vrijdag 1 t/m maandag 4 oktober zijn wij te vinden op de Veluwe! We hebben dan een volledig aangepast 14-persoonshuis op het Bio Vakantieoord gehuurd. Het huis staat aan de rand van prachtige natuurgebieden. Een van die natuurgebieden is Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier hebben ze allerlei soorten aangepaste fietsen te huur, voor iedereen is er wel een geschikte fiets. Een van de activiteiten is dan ook een fietstocht door dit prachtige Nationale Park met alle herfstkleuren. Misschien spotten we wel herten! Daarnaast gaan we ook een spannende en gave buggytocht doen over een route over de Veluwe met zowel onverharde als verharde wegen.

Het vakantiepark waar we verblijven is helemaal ingericht op mensen met een beperking. Zo kunnen we het toegankelijke zwembad reserveren voor onze groep om lekker te zwemmen en is er een bioscoopzaal te reserveren. Ook is er een manege op het terrein die leuke activiteiten aanbieden. Kortom, genoeg te doen!

De prijs voor dit weekend bedraagt €475,-

Is dit jouw ‘cup of tea’? Schrijf je dan vanaf 28 december 2020 12:00 uur in!

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: