• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66

Van donderdag 15 t/m donderdag 22 juli 2021 verblijven wij op het mooie Texel. Hier gaan we een heerlijke week genieten van de zon, de zee en het strand. Met een groep van maximaal 18 personen verblijven we in het ruime  Tesselhuus. Het  Tesselhuus  is van alle gemakken voorzien en volledig aangepast.  

We kunnen over het strand crossen in  catweazles  (elektrische  strandrolstoelen), of een wandeling maken door het bos of de duinen. Ook zullen we een rondvlucht maken boven Texel in kleine vliegtuigjes voor 4 tot 6 personen. In samenwerking met  Paracentrum  Texel is het ook mogelijk om parachute te springen in plaats van de rondvlucht. Dit is zeer afhankelijk van het weer. Hiervoor is een meerprijs van €100,-

Naast deze geplande activiteit is er voldoende tijd om gezamenlijk of in groepjes het eiland wandelend of fietsend te verkennen en eventueel een kroegje in te gaan. Samen maken we er een toffe week van. 

De kosten voor deze reis bedragen €850,- euro per persoon.

Houd jij van de zee en lijkt het jou gaaf om dit avontuur aan te gaan? Schrijf je dan vanaf 28 december 2020 12:00 uur in!

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: