• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66

<- Terug naar activiteiten

Oerol - Terschelling

Van vrijdag 11 t/m maandag 14 juni gaan we naar Terschelling voor weer een hele bijzondere reis! Het is dan Oerol festival op Terschelling. Dus houd jij van kunst, cultuur en gezelligheid? Dan is dit echt iets voor jou! Tijdens het Oerol festival is het hele eiland het decor voor een honderdtal voorstellingen. Als je van muziek houdt, het is er volop! De Oerol organisatie kiest voor verschillende, mondiale culturen. Ze noemt het een “muzikale reis rond de wereld”. Ook zijn er pop-upperformances (vroeger heette dat straattheater) en tentoonstellingen. Kortom, genoeg leuks te beleven!

We verblijven deze dagen in het buurtzorghuis in Formerum. Hier hebben we vier volledig aangepaste appartementen gehuurd. Het dorpje Formerum is centraal gelegen op het eiland. We nemen geen eigen vervoer mee, dus hiervoor zijn we afhankelijk van de toegankelijke bus die het hele eiland over rijdt.

De prijs voor deze reis bedraagt €410,- per persoon*. Wat deze keer niet inbegrepen is, is een activiteitenbudget (festivalbandje wel). We kiezen hiervoor, zodat ieder zelf kan uitzoeken welke voorstellingen te bezoeken. Alle deelnemers kunnen zelf, wanneer de kaartverkoop opent, kaartjes kopen voor de voorstellingen van hun keuze. Iedere deelnemer mag kosteloos een begeleider meenemen naar de voorstelling, dus op het eiland zullen we duo’s maken van vrijwilligers en deelnemers die samen voorstellingen gaan bezichtigen.

Houd er rekening mee dat er een kans bestaat dat het Oerol festival niet door kan gaan vanwege het coronavirus. Wanneer dit het geval is, zullen we wel naar Terschelling gaan en er toch een leuk weekend van maken (mits mogelijk met de regelgeving uiteraard). In dat geval zal de prijs €495,- per persoon* worden. De extra kosten zijn voor activiteiten zoals blokarten of bijvoorbeeld een huifkartocht. Houd jij van cultuur en lijkt het jou gaaf om dit avontuur aan te gaan? Schrijf je dan vanaf 28 december 2020 12:00 uur in!

*We gaan er hierbij vanuit dat je een OV-begeleiders pas hebt. Heb je deze (nog) niet, dan kun je hem aanvragen op https://argonaut.nl/regeling-ov-begeleiderskaart/ Zonder deze pas komt er €31,- bij de prijs op.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: