• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66

Van vrijdag 2 t/m maandag 5 juli zijn wij voor een speciaal avontuur in de buurt van Beilen (Drenthe) te vinden! Bij Beilen bevindt zich namelijk het Nationaal Park Dwingelerveld. Het lijkt ons geweldig om een weekend te voet de Drentse natuur te ontdekken en twee prachtige dagwandelingen te maken door de bossen, over de heide en langs bosvennetjes. Tussendoor nemen we op mooie plekjes pauze om te genieten van een lekker bakje koffie, een heerlijke lunch en natuurlijk van het prachtige uitzicht. De lente dient zich aan begin april. Hét moment om er in de natuur op uit te trekken om het eerste groen aan de bomen te spotten!

We verblijven in de volledig aangepaste 16-persoons accommodatie de Koekoeksklok (www.dekoekoeksklok.nl). Echter, de groep zal dit weekend groter zijn. We gaan namelijk op pad met joëlettes! We hebben het weekend 8 joëlettes tot onze beschikking. Voor het wandelen met de Joëlettes zijn per joëlette 2-3 vrijwilligers nodig. Er zullen dus op de zaterdag en zondag extra wandelaars komen om met ons dit avontuur te beleven.

De prijs voor dit lange weekend bedraagt €450,-

Houd jij van de natuur en lijkt het jou gaaf om dit avontuur aan te gaan? Schrijf je dan vanaf 28 december 2020 12:00 uur in!

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: