• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66

Van zaterdag 11 t/m zaterdag 18 september 2021 verblijven wij in de prachtige Franse streek de Auvergne (ca. 900km rijden vanaf Utrecht). Tijdens deze grensverleggende week verblijven we met een groep van maximaal 10 personen in Gites la Difference. Dit vakantiehuis is voorzien van alle benodigde aanpassingen en heeft een verwarmd zwembad waar we onbeperkt gebruik van kunnen maken.

Opstaan doen we samen met de heerlijk warme najaarszon en we kunnen dineren op de veranda met de ondergaande zon. Samen met onze Franse instructeurs zullen we, mits het weer meewerkt, van de Puy de Dôme gaan parapenten. Even helemaal vrij samen met jouw instructeur als vogels in de lucht. Naast deze activiteit zijn er voldoende dagen over om de omgeving te verkennen per eigen bus of wandelend. Ook het bezoeken van een markt of stad behoort tot de mogelijkheden.

We zullen veel als groep op pad zijn, omdat we vanuit onze accommodatie meestal een stukje moeten rijden naar de activiteiten in de omgeving. Dit is wel iets om rekening mee te houden.

De kosten voor deze week bedragen €1035,- euro p.p.

Houd jij van Franse wijn, stokbrood en ‘la vie en France’ en lijkt het jou gaaf om dit avontuur aan te gaan? Schrijf je dan vanaf 28 december 2020 12:00 uur in!

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: