• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Zweden = VOL

Op veler verzoek gaan we dan eindelijk van 13 t/m 20 juni op avontuur in Zweden! Denk aan… Een kanotocht over Zweedse rivieren en meren waarbij we met wat geluk wilde bevers spotten. Scandinavische cultuur snuiven door het midzomernachtfeest te beleven. Bij een kampvuur zitten tot in de late uurtjes zonder dat het donker wordt. Zweefvliegen met uitzicht over de eindeloze bossen. En mooie wandelroutes door de adembenemende natuur. Misschien spotten we wel een eland!

We vliegen met maximaal 13 personen in zo’n 3 uur naar Zweden en rijden dan nog zo’n 4 uur om op natuurcamping Lagom te arriveren. Hier hebben we twee huisjes en een groepsruimte met keuken waar we met elkaar gebruik van kunnen maken. In de huisjes zijn in totaal 4 hoog-laag bedden aanwezig. Eventuele andere hulpmiddelen zijn in overleg met ons te regelen via je zorgverzekeraar.

Ben jij een natuurmens? Dan is deze reis echt wat voor jou! De focus zal liggen op natuurbeleving en activiteiten vanaf de camping. We zullen er ook wel eens op uit trekken, maar vanwege de afgelegen ligging zijn dat grotere afstanden en dus intensieve dagen. Tijdens de reis zijn er dus dagen waarop de rustmomenten overdag beperkt zijn, en ook dagen waarop hier wel ruimte voor is. De reis naar Zweden zullen we gedeeltelijk met het vliegtuig afleggen, je moet het dan ook zien zitten om 3 uur in een vliegtuigstoel te zitten.

De prijs voor deze reis is vastgesteld op €1380,- p.p.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in door een mail te sturen met daarbij het ingevulde inschrijfformulier (te vinden op onze website). De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Daarnaast proberen wij een goede groep samen te stellen op basis van o.a. zorgzwaarte, leeftijd en geslacht.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: