• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Vogezen = VOL

Op 17 oktober 2020 vertrekken we met ongeveer 14 personen naar de Vogezen (ca. 600km rijden), een middelhoge bergketen in het noordoosten van Frankrijk. De Fransen noemen de Vogezen trouwens Vosges. Het is een berggebied met prachtige vergezichten, vele bergmeren en uitgestrekte bossen. Een prima omgeving om actief bezig te zijn.

Zo kunnen we bijvoorbeeld de berg af racen met een cimgo of quadrix. Lekker avontuurlijk, want dit gaat niet altijd via de gebaande paden. Of we gaan op pad met de joëlette en maken zo een wandeling door de omgeving over onbegaanbare wegen waardoor je op plekken komt waar je met de rolstoel in principe niet kan komen. We kunnen met de joëlette de hoogste top van de Vogezen opzoeken, de Hohneck, op 1332 meter hoogte. Ook kunnen we een toerrit maken met een hondenslede wat ook een bijzondere ervaring is. Deze activiteiten zijn tot noch toe onder voorbehoud.

Onze accommodatie, Casa Boslimpré, is een heerlijke plek in de Vogezen bovenop een berg. Hierdoor hebben we vanuit de woonkamer de prachtigste vergezichten over de bergen. Naast de grensverleggende activiteiten hierboven leent de omgeving zich ook voor prachtige wandelingen in de natuur rondom de accommodatie. Op de accommodatie zijn beperkt hulpmiddelen aanwezig. Deze zijn in overleg met ons en je zorgverzekeraar te regelen.

We zullen veel als groep op pad zijn, omdat we vanuit onze accommodatie meestal een stukje moeten rijden naar de activiteiten in de omgeving. Dit is iets om rekening mee te houden.

Ben jij graag buiten in de natuur, houd je van actief bezig zijn en deins je niet terug van een hobbelige rit over onbegaanbare wegen? Dan is deze week naar de Vogezen echt iets voor jou!

De prijs voor deze reis is vastgesteld op €970,- p.p.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in door een mail te sturen met daarbij het ingevulde inschrijfformulier (te vinden op onze website). De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Daarnaast proberen wij een goede groep samen te stellen op basis van zorgzwaarte, leeftijd en geslacht.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: