• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Texel = VOL

Van donderdagavond 23 april t/m maandagmiddag 27 april 2020 verblijven wij op het mooie Texel. Hier gaan we een heerlijk lang weekend genieten van de voorjaarszon, de zee en het strand. Met een groep van maximaal 18 personen verblijven we in het ruime Tesselhuus. Het Tesselhuus is van alle gemakken voorzien en volledig aangepast.

We kunnen over het strand crossen in catweazles (elektrische strand rolstoelen), of een wandeling maken door het bos of de duinen. Ook zullen we een rondvlucht maken boven Texel in kleine vliegtuigjes voor 4 tot 6 personen. In samenwerking met Paracentrum Texel is het mogelijk om te gaan parachutespringen in plaats van een rondvlucht. Dit is afhankelijk van het weer. Helaas past dit financieel niet binnen het activiteitenpakket. Hiervoor is er een meerprijs van ca €100.   Naast de geplande activiteiten is er voldoende tijd om gezamenlijk of in kleinere groepjes het eiland wandelend of fietsend te verkennen of eventueel een kroegje in te gaan. Samen geven we vorm aan het weekend en vooraf staat alleen het vliegen vast.

De prijs voor deze reis is vastgesteld op €515,- p.p.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in door een mail te sturen met daarbij het ingevulde inschrijfformulier (te vinden op onze website). De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Daarnaast proberen wij een goede groep samen te stellen op basis van o.a. zorgzwaarte, leeftijd en geslacht.

     

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: