• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Oostvoorne

Van vrijdag 10 juli t/m maandag 13 juli 2020 hebben we een volledig aangepaste accommodatie gehuurd in Oostvoorne (Zuid-Holland). Midden in de zomer met zon, zee en strand! Met een groep van maximaal 16 personen verblijven we in De Boegspriet (https://www.boegspriet.nl/). Hier kunnen we genieten van het strandleven. Houd jij meer van lekker relaxen, of ga je mee om met onze Hippocampe een duik in het zeewater te nemen? Leuke wandelingen maken in de omgeving behoort ook tot de mogelijkheden. En wanneer er een lekker windje staat kunnen we gaan blokarten op het strand. Daarnaast is er tijdens dit weekend voldoende ruimte voor spontane acties met de hele groep, of met kleine groepjes. Wat lijkt jou leuk om te doen?!

De prijs voor deze reis is vastgesteld op €470,- p.p.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in door een mail te sturen met daarbij het ingevulde inschrijfformulier (te vinden op onze website). De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Daarnaast proberen wij een goede groep samen te stellen op basis van o.a. zorgzwaarte, leeftijd en geslacht.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: