• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Oostenrijk = VOL

Van 22 t/m 29 augustus 2020 zijn wij te vinden in Oostenrijk! Hier vindt je prachtige bergen met alpenweitjes en zelfs een gletsjer. We zullen met maximaal 13 personen verblijven in Haus Renate gelegen in het Kaunertal, een prachtige vallei in Tirol, Oostenrijk (ca. 900km rijden).

Het Kaunertal staat bekend om zijn rolstoeltoegankelijkheid, dus er is genoeg te doen! Het lijkt ons supertof om hier te gaan raften. Ook is er de toegankelijke Karlesjoch-baan (een gondellift) waarmee we naar 3100 meter hoogte kunnen gaan om uit te kijken over Italië, Zwitersland en Oostenrijk. In de omgeving zijn 24 toegankelijke hiking routes. Kortom, genoeg opties om leuke plannetjes van te smeden met elkaar! We zullen veel als groep op pad zijn, omdat we vanuit onze accommodatie meestal een stukje moeten rijden naar de activiteiten in de omgeving. Dit is iets om rekening mee te houden.

De prijs voor deze reis is vastgesteld op €1100,- p.p.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in door een mail te sturen met daarbij het ingevulde inschrijfformulier (te vinden op onze website). De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Daarnaast proberen wij een goede groep samen te stellen op basis van o.a. zorgzwaarte, leeftijd en geslacht.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: