• 7
  • 2
  • 3
  • 4
  • slideshow javascript
  • 6
71 22 33 44 55 66


Auvergne = VOL

Van 5 t/m 12 september 2020 verblijven wij in de avontuurlijke omgeving van de Auvergne (ca. 900km rijden). Tijdens deze grensverleggende week verblijven we met een groep van maximaal 10 personen in Gites la Différence. Dit vakantiehuis is voorzien van alle benodigde aanpassingen en heeft een verwarmd zwembad waar we onbeperkt gebruik van kunnen maken.

Opstaan doen we samen met de heerlijk warme najaarszon en we kunnen dineren op de veranda met de ondergaande zon. Samen met onze Franse instructeurs zullen we, mits het weer meewerkt, gaan parapenten vanaf de Puy de Dôme. Even helemaal vrij, samen met jouw instructeur, als vogels in de lucht. Naast deze activiteit zijn er voldoende dagen over om de omgeving te verkennen per bus of wandelend. Ook het bezoeken van een markt of stad behoren tot de mogelijkheden.

We zullen veel als groep op pad zijn, omdat we vanuit onze accommodatie meestal een stukje moeten rijden naar de activiteiten in de omgeving. Dit is iets om rekening mee te houden.

Zie jij dit helemaal zitten? Schrijf je dan in voor deze avontuurlijke week waarbij je samen met de groep veel ruimte hebt om het programma invulling te geven.

De prijs voor deze reis is vastgesteld op €1035,- p.p.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in door een mail te sturen met daarbij het ingevulde inschrijfformulier (te vinden op onze website). De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Daarnaast proberen wij een goede groep samen te stellen op basis van o.a. zorgzwaarte, leeftijd en geslacht.

Formulier downloaden

Wil je je graag inschrijven? Download dan het inschrijfformulier hieronder, vul het formulier volledig in en stuur deze met de mail mee. Zo kunnen wij je zorgvraag goed inschatten. Een inschrijving is pas definitief als je van ons een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

DownloadenContact met ons opnemen?

Als u contact met ons op wilt nemen kunt u dit natuurlijk altijd doen.

Contact

Sponsoren: